Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

30/01/2008
EL PGM EN L'ÀMBIT DE LA FLORESTA

Tal com estava previst i us haviem anunciat, el dia 29 de gener, a les 19:00 hores i al Centre Polivalent, tingué lloc la presentació que la Sra. Mercé Conesa com a Tinent d'Alcalde responsable de l'Area de Territori de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés s'havia ofert a fer sobre l'estat actual de la modificació del Pla General Metropolità en l'àmbit de La Floresta i d'altres aspectes colaterals del mateix.
Va estar acompanyada del Sr. Xavier Amador, president del Consell de Districte, dels Srs. Jordani i Tarragó ambdos en qualitat d'arquitectes municipals i tècnics amb responsabilitat en els processos, i també per tres regidors del consistori.
La participació ciutadana va ésser important com calia esperar; prop d'un centenar de veïns.

L'acte es va iniciar amb la seqüència de tràmits desde l'any 2002 fins avui i va recollir l'esperança de que, en paraules de la Sra. Conesa, l'agost podrem anar de vacances amb això aprobat.

El cos de l'exposició es centrà en tres aspectes:
Zones verdes i "a protegir",
Zones d'equipaments - s'hi inclou el Casino - i
Habitatge Públic - que s'ubicarà a les rodalies de la Plaça del Centre i de l'Estació -.

Després es va obrir un torn de preguntes molt dinàmic que es va perllongar prop d'una hora i en el qual es va donar resposta a la majoria del temes que els interesats van anar plantejant.

L'acte es clogué passat un quart de deu del vespre.

D'aqui a un dies dispossarem a l'Associació d'una documentació gràfica oficial sobre espais i zones d'actuació que la Sra.Conesa ens farà arribar i que restarà exposada per que la pogueu venir a veure.