Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

Cercador

En construccio
15/01/2020

Estem treballant per a poder presentar-vos la nova web properament, amb noves noticies, activitats, informacions, ....

13/06/2018

 

04/05/2017

 L'Ajuntament obre un procés participatiu per posar a debat la previsió d'equipaments de la ciutat per als propers anys.

L’Ajuntament vol revisar i actualitzar el seu Pla d’Equipaments pels propers 6 anys. Per això posem a debat la previsió d’equipaments educatius, culturals, sociosanitaris i esportius en el conjunt de l’àmbit municipal, a partir d’una proposta tècnica inicial. Obrim un procés participatiu perquè la ciutadania i les entitats puguin fer les seves propostes i aportacions sobre les necessitats, els usos i les ubicacions dels futurs equipaments

02/05/2017

 El proper 6 de maig s’inicia un altre procés participatiu a la Floresta: el de mobilitat i el de la 2a fase del Pla de Millora d’aquest barri, sota el títol "Tornem a caminar per la Floresta". 

Els tallers de propostes es duran a terme del mes de maig al mes de juliol (adjuntem díptic informatiu). Tothom qui vulgui participar-hi ha d’enviar un correu a participacio@santcugat.cat. L’objectiu és decidir com organitzar l’espai públic a la Floresta per tal de fer un barri més amable i segur per a vianants i ciclistes. 


 

11/04/2017

 

 

 

 

 

/

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
11/03/2017

 Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya instal·laran un nou ascensor a l'estació de la Floresta, que connectarà l'andana en direcció a Barcelona amb la plaça de Josep Playà. Es tracta d'una reivindicació històrica dels veïns del barri, ja que actualment la connexió entre aquests dos punts és a través d'escales, cosa que dificulta l'accés per les persones amb mobilitat reduïda.

 
La inversió de Ferrocarrils serà de 350.000 euros i el compromís és que l'ascensor entri en funcionament en un màxim d'un any. "Era un ascensor molt i molt necessari", ha recongut l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, durant una visita a l'estació florestana el dia 7 de febrer. L'andana en direcció a Sant Cugat ja compta amb un ascensor des de la plaça de Josep Playà.
 

86 Registres trobats