Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

03/07/2008
CONSELL DE DISTRICTE
Imatge de complement

El passat 11 de juny a les 20:00 i al Centre Polivalent, s'ha fet el Consell de Districte Extraordinari de Pressupost 2008 que haviem anunciat.
El Regidor de l'Area d'Economia i Hisenda Sr. Jordi Joli va fer-ne la presentació que apart de contemplar la tècnica emprada per primer cop al municipi estaba mancat de qualsevol informació que es pugués entendre sense haver-la conegut previament. Aquest és un mal endèmic que no hi ha cap voluntat de corregir.
A destacar de bell nou la manca de partides clares per La Floresta llevat d'uns quants euros anomenats altra cop " de lliure disposició " i que si no fem quelcom quedaran sense gastar. Entre els romanents no gastats d'anys passats i la partida d'enguany són prop de 600.000 ?. El Sr. Joli diu que no enten com no s'han inversions. Nosaltres sí que ho entenem.
Va haver-hi força soroll i l'ambient, en general, no convidava a l'optimisme respecte al que serà la despesa pel nostre districte.
S'ha convocat un grup de treball especial - fora de planificació - per tractar amb les associacions aquest tema de manera exclusiva i abans del proper Consell que serà el proper dia 15 de juliol a les 20:00 hores.
Esteu convidats.