Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

12/05/2012
INAUGURACIÓ ESPAI IÑAKI REIXACH

INAUGURACIÓ ESPAI IÑAKI REIXACH

El 12 de maig del 2012, va constituir un dia històric per la nostra associació per diferents motius, el principal, perpetuar la memòria del que serà per sempre el nostre president, aquell espai que ell va estimar tant, el pati de darrera del local social.
L’Iñaki va convertir aquell espai abans mort, amb una zona viva, un lloc d’esplai on va començar a celebrar festes pels socis, calçotades, sardinades, festes infantils, teràpies de riure, festa de la cervesa, sempre pensant amb el soci.
A iniciativa d’alguns membres de la Junta, encapçalats pel sots president, el Sr. Josep Comelles, es va decidir posar-hi una placa a aquest pati que portés el seu nom i així aquest dia 12, amb la presència de la Alcaldessa de Sant Cugat, la senyora Mercè Conesa, i del Regidor Pere Casajoana, la vídua de l’Iñaki, la senyora Magda Vergés, acompanyada pels seus fills, en un acte de fortalesa increïble, va descobrir la placa que perpetua el record. “ESPAI IÑAKI REIXACH” A continuació es va celebrar la sardinada, que va tenir un gran nombre d’assistents, però el cor de tots els presents estava en aquella senzilla, però emotiva placa, tot el demés, quin valor tenia?