Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

28/03/2013
INFORME ASSEMBLEA 2013


El dia 9 de març es va celebrar l’Assemblea Extraordinària convocada per presentar els Nous Estatus, que a diferència dels anterior estan adaptats a la nova normativa llei 4/2008 de la Generalitat de Catalunya. El fet de mantindre tots els Articles anteriorment aprovats, sols amb les modificacions de matisos i explicacions més detallades de les obligacions dels diferents òrgans i càrrecs de govern, va permetre una ràpida acceptació dels mateixos. El dia 11 de març es van entregar a la Generalitat, Departament de Justícia. Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, a fi que hi doni l’aprovació definitiva. Quan aquest fet es produeixi, a traves d’aquesta WEB, s’informarà a tots els associats.
A continuació es va celebrar l’Assemblea General, d’acord amb l’ordre del dia, exposat en aquesta mateixa WEB.
Es va aprovar la lectura i estat de comptes de l’exercici anterior.
En l’apartat 3 el president en el seu discurs va agrair la presencia dels assistents, tot lamentant que el nombre de participació a l’Assemblea fos escàs. En termes generals va explicar que l’Ajuntament de Sant Cugat disposa d’un pla d’ajuts específics per fer front dins el possible a la profunda crisis i atur que afecta a molts ciutadans del nostre municipi i va demanar a tots els presents que si coneixen casos al seu entorn familiar o veïnal amb problemes socials que ho comuniquin a l’Associació i que els posarà en contacte amb els responsables de polítiques socials de l’Ajuntament.
També va comentar per si algú pot estar interessat en fer un voluntarietat que del 27/7 al 10/8 es celebrarà a Sant Cugat un campionat del món de futbol a 7 per persones amb discapacitat cerebral, hi participaran 16 països amb uns 300/500 esportistes i uns 1500 acompanyants. Aquests dos temes per la seva importància s’enviaran per E Mail a tots els socis
Va explicar els projectes de la Junta per aquest 2013
I per acabar va demanar de nou l’ajut de tots els consocis per portar socis nous a la fi de fer una Associació més forta, partint de la base que com més nombrosa sigui, més força tindrà davant les Institucions Municipals. Aquest tema es va tractar més a fons a l’apartat 6.
A continuació es va llegir el calendari d’actes lúdics previstos pel 2013 i després seguint l’ordre establert, els responsables del diferents grups de treball, el Sr. Joan Pont de Seguritat i la Sra. Fina Barri de Mobilitat, van exposar en síntesis els informes de les seves gestions i aportacions als esmentats grups.
Es va proposar i fou acceptada la incorporació de la Sra. Maria Jesús Garcia com a nou membre de la Junta, que ocuparà la secretaria de l’Associació, amb la clara intenció, donada la seva major disponibilitat, de donar un millor servei d’atenció als socis.
En el apartat de precs i preguntes es va prendre nota de les qüestions plantejades, i s’està treballant per donar la resposta el més ràpida possible, malgrat que la majoria son temes que afecten a l’Ajuntament i que esperem la seva resposta.