Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

28/03/2013
COMENTARI AL CONSELL DE BARRI 19/3

COMENTARIS AL CONSELL DE BARRI
El dia 19 de març es va celebrar el Consell de Barri, sota la presidència del Sr. Carles Brugarolas, Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat, va ocupar la vicepresidència, el Sr. Josep Carné president la l’Associació. Val a dir que l’operativitat d’aquest consell és molt limitada, ja que molts dels assistents, pertanyents a diversos grups, fan més palès el seu afany de protagonisme, exposant temes que no estan previstos a l’ordre del dia, i entorpint temes exposats, que ganes reals d’arribar a acords, motiu pel qual es fa difícil treballar.
Com a notes destacades tenim la manca d’aprovació de l’acta del Consell Extraordinari de Barri del dia 20 novembre 2012. La dissolució de l’entitat SOM Festa, que fins ara organitzava la Festa Major, l’explicació per part del Regidor Sr. Rangel, sobre la promoció de pisos que en breu es construiran a La Floresta, concretament a l’Avinguda Verge de Montserrat, i a la implantació a Sant Cugat del concepte Masoveria Urbana. Val a dir que el desacord en la construcció del pisos de Promusa va ser evident. L’explicació molt resumida per part del Sr. Carné sobre el desenvolupament del Consell de Ciutat, on al no haver temes que afectin a La Floresta no va considerar de relleu estendre’s, sols va explicar la posta en marxa de plans d’ajut a gent necessitada i demanar als assistents que si coneixen casos d’aquets que els facin arribar als Serveis Socials de l’Ajuntament i el proper campionat del món de futbol a 7 per persones amb discapacitat cerebral, amb la necessitat de voluntaris pel desenvolupament general de l’esdeveniment. També va expressar com ja ho havia fet en els mitjans de comunicació la manca de previsions d’aquest Consell en relació al barris.
El Sr. Serra, tècnic de l’Ajuntament va fer un repàs a les obres previstes per aquest 2013 així com una crida a les diferents associacions per tractar arranjaments de carrers pel 2014. Un assistent va expressar el seu desig d’organitzar la Festa Major conjuntament amb altres persones, demanant a l’Ajuntament la subvenció que hi te destinada. Al no ser un grup legalment constituït el Sr. Brugarolas en va prendre nota per fer les consultes pertinents.
Per la nostra part, tots els temes d’interès que vagin sorgint i que afectin a La Floresta i/o als seus veïns, tindran a la nostra pàg. WEB un comentari.