Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

25/10/2013
ACLARIMENTS A LES ENQUESTES

Abans de tot hem d’agrair a tots els que ens han respost a l’enquesta, totes les respostes seran estudiades i el seu resum, del que em prendrem deguda nota, enviades als òrgans competents. Donat que les respostes son anònimes, no podem respondre les qüestions plantejades una per una, llavors pensem que la pàg. WEB és el instrument adeqüat
Una de les respostes que sorprenen és la referent al tema “Què creieu que des de l’Associació podem fer per millorar la comunicació entre els socis” – Reunions informatives. I a la vegada ens diuen que no han visitat la nostra pàg. WEB. El passat dia 19 d’octubre varem celebrar el Dia del Soci, una dia fet expressament per informar i respondre a les preguntes plantejades. Es va avisar per E Mail a tots els associats i a la pàg. WEB constava.
Un altre dels temes és el perquè s’ha asfaltat la Muntanyesa Nord i no la Sud. Abans de tot aclarir que la zona asfaltada es “Muntanyesa Nord” Evidentment que tots els veïns de La Floresta paguen igual i tenen els mateixos drets, però la zona Muntanyesa Nord, a la vegada que ser més plana i menys costosa, tenia la prioritat de ser un camí envers l’escola i tenir demanat l’asfalt des de fa 20 anys segons consta. Tothom sap de les greus deficiències que pateix La Floresta i la voluntat de l’Ajuntament, en quan a asfaltat, de corregir aquesta situació, però donant prioritat a les zones que per diverses causes tenen més urgència.
La Muntanyesa Sud va crear una Associació per defensar aquest tema. També volem fer palès que els arranjaments de la Avinguda de Les Mines i Sant Josep Oriol, (després de Verge de Montserrat) s’han fet per la pressió de la nostra associació i si bé pot semblar poc, creiem que era millor això que res.
Diuen que no hi ha voreres, recordem que les voreres les ha de construir cada veí o esperar un pla d’urbanització complert, no és el cas dels carrers que sense cost pels veïns es van asfaltant, ja que només és un pegat per treure la pols i el fang, en cap cas es tracta d’urbanitzar (voreres, clavegueram, ensota ment de línees, etc)