Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

03/07/2015
CONFERÈNCIA ANC i EXPOSICIÓ 100 ANYS

 Conferència organitzada per ANC i en la que participaran les diferents associacions de La Flortesta i Les Planes.

Serà un moment important per estrènyer llaços entre les mateixes, a la vegada que, a més de les xerrades i actes lúdics de la festa, podrem valorar l'importància de fer front comú en les diferents questions  que ens afectan a tots.  

 Pensem que aquesta trobada, que marcarà l'inici de les celebracions dels actes dels propers 100 anys de l'Associació, juntament amb una exposició retrospectiva documental i fotogràfica dels fets més rellevants d'aquest temps, serà un fet transcendental dins la història de la nostra Associació.

Sols dir-vos, per acabar, que us esperem a tots, tant als que esteu decidits, els que dubteu, els que no ho creieu possible, tots teniu lloc aquí, és el moment que parli el poble, cada vegada menys creiem amb els polítics, és per això que les veus de les associacions cada vegada han de ser més escoltades i més importants. 

Una recomanació, apunteu-vos, volem saber nombre dels que vindreu, ja que us volem acomodar bé, que tothom pugui seure i també que hi hagi pica pica per tots.