Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

25/07/2015
EXPOSICIÓ I CONFERÈNCIA DE JOSEP LLEONART

 COMENÇEN ELS ACTES DEL 100 ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ.

 L’Associació va ser fundada l’any 1919, corresponent doncs a l’any 2019 celebrar el centenari, malgrat que encara manquen 4 anys hem començat els actes amb el fi d’arribar a aquesta data amb la màxima solemnitat i participació.

El dia 11 de juliol del 2015 coincidint amb la I Trobada d’Associacions organitzada per l’ANC, en el nostra local social, i com a primer acte, vam inaugurar una exposició sobre els 100 anys de La Floresta.

Donada la rellevància i importància de la documentació exposada, l’exposició va ser molt concorreguda i visitada amb molt d’interès com ho van fer palès les moltes preguntes que sobre les efemèrides, fotos i documentació mostrada es van fer.

El següent dissabte, dia 18 vam celebrar el segon acte, una conferència “Camí dels 100 anys” a càrrec del nostra ex president i historiador florestà, el Sr. Josep Lleonart. Acompanyant els comentaris amb passes  de fotografies, la

conferència va resultar molt amena i interessant, prenent alguns dels assistents moltes notes i apunts. Així mateix va continuar oberta l’exposició.

En els dos actes hem estat acompanyats de personalitats rellevants de la política municipal com la Sra. Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat, així com membres del consistori, el Sr. Calvet regidor de Mobilitat, la Sra. Mireia Ingla, presidenta d’ERC de Sant Cugat, el Sr. Ramón Piqué de la CUP, el Sr. Àngel Ruiz coordinador de l’ANC a La Floresta i els Srs. Jaume Marfany de l’ANC, els Srs. Eduardo Reyes i Fernando Corominas de Súmate.

Creiem que els actes celebrats van constituir una primera pedra molt ben valorada per continuar amb actes d’una certa rellevància social, com audició de Sardanes, trobada de corals, etc.

El proper acte serà el dia 25 de setembre, al restaurant el Ranxo, on dedicarem un sentit i merescut homenatge al Sr. Josep Lleonart. Esperem per aquest dia comptar amb una bona assistència, seria el millor prei a tota una vida dedicada a La Floresta.