Saltar a continguts

Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

31/12/2015
UNA AVANTATGE PELS SOCIS

 POSEM LA BARBACOA A DISPOSICIÓ DELS SOCIS QUE PRECISIN D'UN ESPAI PER UNA CELEBRACIÓ

VISTA DE LA BARBACOA. A FOTOGALERIES MES Veure fotogaleria Ampliar imatge

Benvolgut consoci:

Ens plau posar en el teu coneixement, que en el pati del nostre local social, bategat com a pati Iñaki Reixach, en memòria del que fou el nostre president, hem construït una barbacoa d’una grandària molt adequada, un lavabo complert i ho hem equipat amb taules i 40 cadires, i un cofre nevera, amb el fi que pugui servir per celebrar-hi festes

En el nostre afany d’oferir-vos avantatges i a la vegada millorar les nostres instal·lacions, hem cregut que una iniciativa d’aquest tipus podria ser molt ben acollida, ja que moltes vegades si fem una festa familiar o amb amics, la manca d’espai i/o d’una cuina suficientment gran ens limiten, a la vegada que provoquen un enrenou considerable.

El cost de la cessió d’aquest espai, del que adjuntem, per si no el coneixes, unes fotografies, és de 50€ que es faran efectius en el moment de l’entrega de  les claus (porta del pati, cadires, lavabo). Al retorn de les claus, prèvia comprovació que tot està net i en ordre, us seran retornats 30€, resultant doncs el total de la despesa de 20€. En aquest preu s’inclou la llenya.

La junta es reserva el dret de no retornar els 30€ si hi ha desperfectes o s’entrega el lavabo brut o en mal estat.

Aquesta opció de cessió de l’espai queda únicament reservada pels socis, encara que no és menester que ho siguin tots els que amb el soci gaudeixin de l’espai, però sí, el que s’han farà responsable.  

Per qualsevol aclariment o reserva de l’espai, pots trucar al tel de l’Associació 93 674 20 89 o al mòbil 688 363 923